Ослепителната Симона Тодорова, която бе простреляна заедно с 54-годишният хазартен бос

...
Ослепителната Симона Тодорова, която бе простреляна заедно с 54-годишният хазартен бос
Коментари Харесай

Фаталната Симона била обект на непрестанни ухажвания, едва 16-годишна станала...

Ослепителната Симона Тодорова, която бе простреляна дружно с 54-годишният хазартен необут Коста Николов - Миджурина в Слънчев бряг в събота вечерта, е взела участие в състезания за хубост и е спечелила короната през 2012 година, когато е едвам на 16-годишна възраст. Тогава хубавицата е коронясана за " Кралица на Дряново " в конкуренция с 11 други съпернички, написа " Монитор ". 

По това време тя е десетокласничка в Професионалната гимназия по стопанска система " Рачо Стоянов ". След като печели първата си купа за хубост, момичето споделя от подиума: " Обичам  лятото, морето, фамилията  и приятелите си. Живея в непретенциозно градче, в което няма къде да се развиваш, само че мисля че човек, в случай че има предпочитание ще откри и метод. Искам да завърша образованието си,  да продължа да изучавам, да работя и да се развъртвам като персона. Мечтая да оставя на света нещо, с което ще ме запомни. Искам да направя прекомерно доста неща за целия си живот, които са недостижими и прекомерно сложни за възрастта ми. Искам да съумея. Искам в живота ми да има страсти, компликации и безредици ".  Всички в Дряново познава Симона от дете. Тя привличала внимание освен с хубостта си, само че и поради татко си Тони Тодоров, който е дълготраен началник на локалната полицейско ръководство. Описват я като будна, борбена и съвременна млада дама с огромни упоритости. Красотата й привличала стотици мъжки погледи и била обект на непрестанни ухажвания. Преди да тръгне за Слънчев бряг, полицейската дъщеря имала сериозен разказ с млад мъж на име Радослав, който се занимавал с охраняем бизнес в балканския район. Познатите им обаче не са наясно дали  и по кое време са скъсали връзките си.  

Само четири часа след кървавото ликвидиране в Слънчев бряг, ченгетата арестуваха убиеца, който все още към момента се води единствено обвинен. 37-годишният Михаил Станчев е бил хванат в към 2 часа след среднощ на КГПП Лесово, при опит да пресече границата и да избяга в Турция. Той се е придвижвал с лек автомобил " Опел Корса ", който взел от брат си Николай. Михаил е от Ямбол, само че от доста години живеел в Бургас, а през лятото работел главно в Слънчев бряг и Несебър.  

Цанил се като водач, пощальон и охранител, бил е и пиколо. В момента работел в частна компания за туристически услуги и отговарял събирал оборотите. Преди време е бил водач на някогашен началник на общинския съвет в Несебър. При обиска в него е открит законно притежаван револвер " Макаров ", с който се сдобил при предходна служба. Оръжието е изпратено за експертиза, допуска се че с него е осъществен разстрелът. " Убиецът е бил арестуван нощес към 2 часа. В леката кола „ Мерцедес ”, в която е бил погубен предприемачът  Коста Николов, е имало още двама души, които са били на задната седалка. Убийството е от ревнивост. Тепърва ще се обяснява точната връзка сред арестувания мъж и 22-годишното момиче, което е пътувало с бизнесмена. Иззето е оръжие, като занапред ще се открива дали с него е осъществена стрелбата.  " Става въпрос за неизяснени персонални връзки сред 22-годишната жена и задържания. Те са се познавали от месец и евентуално е имал усеща към нея. Той е с чисто престъпно минало. Притежава законно оръжие като лице, което работи с парични средства ", съобщи основен комисар Младен Маринов, който дойде в Слънчев бряг часове след стрелбата. " Предстои аутопсия, която ще откри с какъв брой патрона е убит предприемачът. Първо е убит той, а след това е стреляно в момичето ", посочи шефът на ОДМВР Бургас ком. Калоянов. По непотвърдена информация, в главата на предприемача са попаднали три патрона и още няколко в тялото му. Според проверяващите главната версия е обвързвана с ревнивост. " Предстои покачване на обвиняване и искане на мярка за непрекъснато задържане под стража. Работното обвиняване е квалифицирано ликвидиране и опит за ликвидиране, а наказването е от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Опитът за бягство ще се вземе поради при взимането на мярка ", разяснява окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Според осведомени, Симона и Михаил се срещнали напролет на тази година в зимен курорт. Между тях пламнала обич от пръв взор, а 37-годишният мъж вдлъбнат до уши по хубавелката. Скоро след запознанството им обаче, Симона го изоставила и декларирала, че повече не желае да имат връзка. Решението си тя взела малко откакто почнала работа в
казиното в Слънчев бряг. Михаил бил сломен. Пред приятелите си изплакал болката си, споделил че Симона го изоставила, тъй като е безпаричен и няма никакви пари. Подозирал, че го е заменила с шефа си. " Не е ясно дали Симона и шефът й са имали в действителност интимна връзка, само че Михаил беше уверен че е по този начин. Много страдаше, не можеше да спи, не можеше и да се храни. Живееше в някакъв пъкъл. Беше безумно влюбен в нея, само че не сме предполагали, че може да стигне до такава степен, че да ги стреля ", разясниха познати на задържания. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР